Table of Contents
Het dat een verpleegkundige per kwartaal mag verrichten, bedraagt de waarde van de sleutelletter W maar om recht te hebben op een volledig forfait mag dit maximum 2. 000 W bedragen (anders gezegd, tussen 2. 000 en 4. Thuiszorg Rupelmonde. 000 W is er een lineaire aftrek van het forfaitair bedrag dat 0 wordt boven de 4.
We zijn ons ervan bewust dat de COVID-19-pandemie een impact heeft gehad op uw activiteit. Daarom werd voorgesteld om de (activiteits)drempel te verminderen voor het referentiejaar 2020. De dagelijkse activiteit (basisprestaties) en de sleutelwaarden om te kunnen genieten van het maximumbedrag voor bovengenoemde premie worden ook beïnvloed door deze vermindering - Wat doet een verpleegster zoal?.
Hoe kunt u de tegemoetkoming aanvragen? U moet volgende documenten volledig invullen: Indien u met zorgkundigen werkt, dit wil zeggen dat u beantwoordt aan de voorwaarden om dit te doen en dat u de verklaring op erewoord bij het RIZIV heeft ingediend volgens de richtlijnen, moet u het gedeelte van de tabellen van de bijlage 1 - Thuiszorg Buitenland.
Indien u zonder zorgkundigen werkt, moet u geen rekening houden met dit gedeelte van de tabellen van de bijlage 1. 4. U moet de beveiligde Excelbestanden ‘bijlage 1. 1’ en ‘bijlage 1. 2’ downloaden, volledig invullen en opsturen naar - Thuisverpleging gezocht?. Alleen deze beveiligde bestanden zullen behandeld worden. U moet per kwartaal een aparte mail versturen.
2’. Aangezien de gegevens opgenomen in ‘bijlage 1. 3’ en ‘bijlage 1. 4’ vertrouwelijke informatie bevatten, bent u verplicht die bestanden te versleutelen via een ‘7-Zip-bestand’ als u ze stuurt via mail. U moet het paswoord afzonderlijk via een andere mail communiceren. U moet de “identificatiegegevens diensten thuisverpleging en verklaring op erewoord” met de hierin gevraagde documenten aangetekend naar ons opsturen: RIZIVDienst voor geneeskundige verzorging, Secretariaat van de Overeenkomstencommissie verpleegkundigen-V.I.
3 en bijlage 1. 4 mag u aangetekend opsturen of via mail, volgens bovenstaande procedure opgenomen in punt 3 van deze rubriek. Wanneer kunt u de tegemoetkoming aanvragen? Dit kunt u tweemaal per jaar doen (Opnemen van temperatuur- Thuiszorg). Voor het 2e kwartaal en voor het 3e kwartaal van het jaar stuurt u uw dossier van het betrokken jaar binnen.
Wanneer ontvangt u de tegemoetkoming? Voor het 2e kwartaal en voor het 3e kwartaal van het jaar: indien u uw dossier hebt ingediend, wordt u van het daarop volgend jaar betaald. Indien u uw dossier hebt ingediend, wordt u normaal in van het daarop volgend jaar betaald (deze termijn is enkel indicatief; hij is niet wettelijk vastgelegd en kan variëren) Voor het 4e kwartaal en voor het 1e kwartaal van het daarop volgend jaar: indien u uw dossier hebt ingediend, wordt u van dat jaar betaald.
Bijkomende uitleg over de forfaitaire tegemoetkoming - Wat is mogelijk met Thuisverpleging?.
Mag u palliatieve thuiszorg verlenen en aanrekenen? Alleen als u gegradueerd verpleegkundige, vroedvrouw of gebrevetteerde verpleegkundige bent, mag u palliatieve thuiszorg verlenen en aanrekenen. Als u verpleegassistente/ziekenhuisassistente bent, mag u palliatieve patiënten verzorgen op voorwaarde dat een gegradueerde verpleegkundige of met deze gelijkgestelde, een vroedvrouw of een verpleegkundige met brevet effectief zorg heeft verleend gedurende een van de verzorgingszittingen tijdens dezelfde verzorgingsdag (en dit moet niet de 1e zitting van de dag zijn) (Wat houdt thuisverpleging in?).
Wanneer? Uiterlijk binnen de 10 kalenderdagen na de eerste dag waarop de palliatieve thuiszorg is gestart. Primus in thuiszorg. Voorbeeld: De thuiszorg start op woensdag 10 juli: in dat geval moet u uiterlijk op zaterdag 20 juli laten weten dat de zorg is gestart. U doet dat als volgt: U kunt nu de palliatieve honoraria aanrekenen tot en met de dag waarop de patiënt overlijdt.
Wat is thuisverpleging? De verpleegkundige komt bij je thuis om je te verplegen. Je moet dus niet naar een ziekenhuis of een dokter - Thuiszorg Tempus. Wat doen wij? Onze thuisverpleegkundige komt bij je thuis en helpt je verder. Dat gaat van eenvoudige verpleegkundige handelingen, zoals hygiënische zorg, tot complexere zaken, zoals het verwijderen van hechtingen of het verzorgen van een stoma.
Dat wil zeggen dat je ziekenfonds de factuur voor je verpleging betaalt. Jij hoeft zelf niets te betalen. Ter info krijg je elke maand een overzicht van de geleverde prestaties. Meer weten? Waar we je mee kunnen helpen Niet gevonden wat je zocht? Contacteer ons online of bel 078 15 25 35.
Interessante artikels Video Magda (56) werkt meer dan 35 jaar als thuisverpleegkundige, waarvan 11 voor i-mens. Op haar 7de was ze getuige bij een ... Nina (50) en Leen (22) werken bij de dienst thuisverpleging - Wat is thuisverpleging?. Nina al 27 jaar, Leen nog maar 9 maanden. Het is voor beide... Een carrièreswitch maken is niet altijd vanzelfsprekend.
Navigation
Latest Posts
Nieuwste Stoma
Stoma Bleeding Cancer
Stoma Bleeding From Inside